BON NADAL A TOTHOM JO JO JOHHH !!!!



Avui per fi es :

25 de DECEMBRE, fum fum fum.

Em reunit a tota la familia al voltant de la Taula i despres de dinar a vingut el PareNoel desde la Laponia amb el seu trineu carregat de regals per els mes petits.

La ilusió a conquerit els cors de tota la familia i hem passat una tarde inolvidable plena de sonriures. Desde els petits bebes fins la Bis Maria que no parava de posarse las mans a la cara i riure.
Avui hem pogut comprovar que l'alegria i la ilusió no tenen edat i que la cotidianitat ens fa parlar sense pensar masa el que diem, quan xarrem i diem "el nen" referit-nos a un tio amb 19 anys ven possats i ven plantats.
I es que la nostre ment es resisteix a admetre que el "Mokelito" ja no es un nen i resulta que te als seus braços una nova generació de Ros que venen donant guerra. Pero el Jimini esta preparat, mes preparat que nosaltres i agafa la vareta magica i ens deixa a tots bocabadat transformantse en PARENOEL i ens fa saltar les llagrimes d'emoció.
Srs. i Sres. escoltin bé " !El Mario Rosso s'ha fet gran. !!

No esta malament veritat a part de joguines el Sr. Noel ens ha regalat sentiments i aquets no es compren amb diners, pero es graven a les retines i endolçeixen la nostre ment.

2 comentarios:

Tirado dijo...

MAGNIFICOS LOS PEQUES, QUE RELINDOS QUE ESTAN................
FELICES FIESTAS.

Maria Cuesta dijo...

Comentari de la foto, l'Ian sembla que té una miqueta de por.. jijiji i el Pol sembla que no sapiga ni on esta jajajaj!
Aquest dia tambe us vaig venir a veure em penso,
us estimo!